Werken met verbeelding

Deze workshop is voor professionals die met verbeelding willen werken. Je ontdekt verschillende werkvormen, die je zowel in persoonlijke als professionele sfeer leert toepassen. Onderdeel kan zijn: de kracht van metaforen, werken met foto’s, het maken van beeldverhalen. Je krijgt inspiratie uit boeken, artikelen en beeldmateriaal, dat je overzichtelijk mee naar huis krijgt.

Je eigen ontwikkelproces vormt het uitgangspunt in de workshop. Niet alleen pas je de werkvormen en vaardigheden voor jezelf en met elkaar toe, ook bespreken we wat de meerwaarde van methodieken, oefeningen en modellen op het gebied van verbeelding zijn en hoe je ze kunt inzetten in je werk. Aan het einde van de workshop heb je antwoord op persoonlijke leervragen, waarbij je verbeelding je steeds de weg heeft gewezen.

Voor wie is deze workshop speciaal geschikt?

  • Creatieve professionals
  • Professionals in de zorg
  • Coaches, geestelijk verzorgers, therapeuten, (uitvaart)begeleiders
    en andere professionals in de hulpverlening

Interesse?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken:

  • Mail contact@foodforflow.nl
  • Bel (+31)6 – 473 987 85 (ma. t/m za. 09.00 – 21.00)

Reacties

Omdat wij in ons werk als sprekers bij uitvaarten de ervaring hebben dat beelden steeds belangrijker worden, hebben we Ilse gevraagd voor ons de workshop ‘Werken met verbeelding’ te verzorgen. De workshop heeft ons veel gebracht. Het was een geslaagde dag, boeiend en professioneel begeleid door Ilse, die ons heeft laten zien hoe je, door het gebruik van beelden op allerlei manieren, vaak sneller en beter tot de kern van je verhaal kunt komen dan met woorden alleen. De oefeningen waren zinvol en hebben bij ons allemaal een proces in gang gezet dat heel waardevol is en onze ogen heeft geopend voor het verrijkende effect dat het gebruik van beelden op de toespraak kan hebben. Warm aanbevolen!

Dineke de HaasWerkgroep Humanistische uitvaartbegeleiding Drenthe